Thursday, September 22, 2016

Dated and uninspiring: no wonder USA failed at the World Cup of Hockey


Phil Kessel muistutti jääkiekko maailmassa, kuinka paljon he ovat olleet kateissa häntä kuin myöhään. Pittsburgh Penguins ampuja jätettiin pois Team USA roster World Cup of Hockey, kyseenalainen päätös parhaimmillaan ottaen hän johti joukkueen pisteytyksen vuoden 2014 talviolympialaiset.

Kessel ehdottomasti paahdettu amerikkalainen joukkue, ehkä tarkemmin aivoissa luottamus, loppupuolella 4-2 tappion Team Kanadan lähes täydellinen titityy.

Se oli hilpeä, mutta myös hulvattoman kertoo: Kessel ei ollut jäällä amerikkalaisille ja he kärsivät vain pystyy kokoamaan kaksi maalia kahden pelejä World Cup Hockey. Kanssa tiistai-illan tappion Team Canada yhdysvaltalaiset turnauksesta.

Ja se on hyvä asia. Joukkueen puute pisteytyksen on näkynyt, eikä lisäämällä pelaajat kuten Kessel ja Tampa Bay Lightning eteenpäin Tyler Johnson niiden line-up vain korostettiin juuttunut menneisyyteen USA jääkiekko parhaaseen vs. paras taso on.


Taitoa ja nopeutta, eikä koko ja soraa, on tullut ydin onnistuneen joukkueet NHL tasolla. Miten sitten voisi American aivot luottamus unohtaa, että tämä on vain monistetaan lyhyemmässä turnauspeleissä? Nyt he eivät voi, ja sisäinen käsin vääntämistä alkaa.

Mutta joskus on alimmillaan, ennen kuin voit valita itse takaisin ylös. Olkoon tämä woeful näyttäminen World Cup of Hockey pitää mallina joukkue tarvitsee repiä erilleen niiden menetelmien ja entistä in-sopusoinnussa tyyliin pelin soitetaan maailman paras.

Mainos

Toki, joukkue voi todeta, että ne on rakennettu voittaa Kanada. Mutta sillä välin, niiden juonittelevan johti liikkuvan pois savotta Justin Abdelkader Patrick Kane, yksi amerikkalaisten muutaman high-end uhkia. Abdelkader on pelaaja, jonka jopa lujuus muistuttaa tuotanto keskimäärin läpi 60 minuuttia NHL viime kaudella hänet tykkää Brian Gionta, Troy Brouwer ja super-tuholaisten Ryan Kesler.

Ja kun olemme aiheesta: let Kanadan rauhallinen, viileä purkaminen amerikkalaiset viime yönä toimivat ilmoituksen niille, jotka uskovat, että sekoittimia pitäisi asettua taitavia pelaajia turnauksessa. Kesler teki parhaansa fyysisesti pelotella Kanada kapteeni Sidney Crosby, ehdottomasti turhaan. Jopa silloin, kun Abdelkader otti ajaa Canadian maalivahti Carey Price, Hinta rauhoitti kanadalaisten pelaajien joka ryntäsi puolustustaan. Miksi kostaa kun amerikkalaiset olivat menossa annetaan rangaistus anyway? Levottomuus voi työskennellä niiden kanssa, jotka voivat joutua kärsimään sen heikomman NHL työvuorolistat, mutta parhaat pelaajat maailmassa ovat usein paras pitämään niiden jäähtyä samoin.

Mutta kaikki toivo ei ole menetetty tässä: Jack Eichel, Johnny Gaudreau, Auston Matthews ja Dylan Larkin kaikki edustavat sellaista huippuluokan taito, että Team USA kipeästi koko kaksi ensimmäistä peliä. He hetkellä pelaa Under-23 Pohjois-Amerikan joukkue ja sen mukaan, milloin ja missä muodossa seuraava turnaus kestää, voisi olla saatavilla Team USA valintaa. Matthews vielä jopa pelata hänen ensimmäinen NHL-peli, on sellainen kruununjalokivi, jota tarvitaan linjalla kanssa Kane: maanantaina 4-3 barnburner tappion Team Russia, Matthews kirjautunut 20:57 jään aikaa, toinen vain eteenpäin wonderkid Connor McDavid.

Ja se mitä tarvitaan Team USA eteenpäin: ottaen enemmän mahdollisuuksia pelaajista taidolla sijaan osoittautunut veteraaneja, jotka ovat pystyneet säilyttämään jauhaa 82-peli NHL. Turnauspeleissä, sellainen mojo ja kokemus vain menee niin pitkälle. Usein yksi nopea menetys voi heittää joukkueen pois tietenkin hyvin nopeasti, koska voidaan väittää oli asia tämän joukkueen. Menetys Team Eurooppa oli yllättävä ja vaikka alussa tavoite vastaan ​​Kanadassa, rikkomatta Carey Pricen uskomattoman 229 minuutin kansainvälinen työnsulku viiru, Team USA ei kyennyt ylläpitämään vauhtia. Loppuun mennessä toisen jakson kun Kanada syvyys tuli esille ja he alkoivat leikittelee amerikkalaisten näyttää penkillä oli sairaalloinen tappion.

Mainos

Joe Pavelski on hieno NHL kapteeni ja yksi johdonmukainen maalintekijät liigassa, mutta sopivat yhteen hänen on linjassa James van Riemsdyk, itse hieno, mutta ei high-end pisteytyksen uhka, ei aio tuottaa tavoitteita tarvitaan voittaa turnauksista. Team USA valmentaja John Tortorella sanoi jotkut olivat "overthinking" hänen jatkuvasti muuttuvassa hänen linjat ennen Kanadan peli, mutta ehkä laajennettu ajatus ennen turnauksen hänen taktiikka olisi voinut auttaa. Miksi hän jatkoi jakaa Pavelski, Kane ja Max Pacioretty, kolme joukkueen vähäinen: maalintekijät, ja niitä ympäröivät keski-of-the-road lahjakkuutta oli hämmentävä.

Nyt ei ole mitään vikaa, joilla on joukkue identiteetti ja kiinni se, kuten Tortorella teki siirtämällä Abdelkader ylös kokoonpanolla. Tortorella sanoi, että Abdelkader soitti "tyyli peli", että Yhdysvaltain halusi, mutta siinä piilee ongelma: kiinni tiimisi identiteetti vain ajaa syvemmälle maahan, jos identiteetti on päivätty yksi.

No comments:

Post a Comment